ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!


Δύο χρόνια πριν, τη βλέπω για πρώτη φορά. Λέω «θα προσπαθήσω». 
Μετά από λίγες μέρες προσπάθειας, μιλάμε, γνωριζόμαστε έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και πάνω απ’ όλα είναι και αυτή πωρωμένη με Νightwish (:D). Λέω «θα προσπαθήσω κι άλλο». 
Εντέλει είμαστε κάθε μέρα και ώρα μαζί. Και όταν είμαστε χώρια, το msn παίρνει φωτιά. Και μετά από πολλούς μήνες «φιλίας» επιτέλους γίνεται κάτι. Νιώθω υπέροχα και το ίδιο μου δείχνει και αυτή. Λέω «ωραία, προσπάθησα!» 
Μετά από ένα μήνα το λήγει για λόγους τους οποίους δε μου είπε ποτέ. Λέω «Θα προσπαθήσω ξανά». 
Ενώ προσπαθούσα, τη βλέπω να φιλιέται με τον πρώην της! Λέω «ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!!!»
Μετά από μια βδομάδα περίπου τη βλέπω μαζί με έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες που έχω γνωρίσει (και το μεγαλύτερο μου πρότυπο). Λέω «Δεν παίζει να έκανε κάτι τέτοιο!!!»
Τελικά το έκανε. Λέω «ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!»
Μετά από αυτό, εγώ καταλήγω με μια άλλη κοπέλα με την οποία ήμουν για ένα χρόνο σχεδόν μαζί, αλλά πάντα κατά βάθος σκεφτόμουν την άλλη. Λέω «ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!!!!»
Χωρίζουμε και εγώ σκέφτομαι ακόμα την άλλη. Λέω «Μήπως να ξαναπροσπαθήσω;;;»
Σήμερα είναι τα γενέθλιά της, είναι ακόμα με τον άλλον και δε μου έχει ξαναμιλήσει από τότε. Και λέω τώρα εγώ: «Γιατί προσπαθώ ακόμα;;;;», «Είμαι ερωτευμένος;;», «Είμαι μουνόδουλος;;;; », «Είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας;; (που πλήγωσα την άλλη και που προσπαθώ ακόμα;;)», «Ή τελικά όλα αυτά είναι συνώνυμα;;».

X

P.S. Ήθελα κάπου να τα πω.


30.4.2010 Τεύχος #17