ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΑΛΦΑΚΙ 


Μιλάμε ο καθηγητής της Γεωμετρίας μας είναι απλά Φ0ΒΕΡΟΣ!! Είναι μορφή ο άνθρωπος! Δεν υπάρχει!!!
Σε κάθε μάθημα τον έχουμε να μας λέει για τα threeγωνάκια, μας βάζει ασκήσεις από το schoolbookι για το sweetι (=σπίτι, από το home, sweet home), απαντάμε τις ερωτήσεις δυσνόησης και πολλά άλλα! 
Μας απευθύνεται με τους όρους: ζουμερά αλφάκια, ευσεβές ποίμνιο, χρυσεπώνυμο πλήρωμα και αυτοαποκαλείται θείος. Ονομάζει το άτοπο «τζιζ!», την ανικανότητα να φέρει κάποιος μια ευθεία γραμμή «ευθειοστραβισμό», μας μιλάει για σημεία που είναι «μεταξύ και όχι με τα πόδια», για το «οξύς φαινόμενο» που θα παρατηρήσουμε και άλλα πολλά.
Κάθε φορά που απαντάμε σε ερώτηση θα μας ρωτήσει αν είμαστε «σγουροί» για την απάντησή μας και επίσης κάθε φορά μάς οδηγεί στο να αποδείξουμε ότι δύο τρίγωνα είναι «ίσια κι όχι στραβά». 
Δεν έχω περάσει καλύτερα σε μάθημα ποοοοοτέ στη ζωή μου!! Απορώ πως υπάρχουν μερικοί που δεν τον χωνεύουν! Το πιο πιθανό βέβαια είναι να έχουν θέμα με τα Μαθηματικά και όχι μαζί του. Το λυπηρό της ιστορίας πάντως είναι ότι δε θα τον έχω του χρόνου γιατί του δίνουνε μόνο θετική κατεύθυνση γιατί (άκου πράγματα!) δεν κάνει καθόλου μάθημα λένε!! Ντροπή.....
Συνέχισε Θείο!!

Με λατρεία,
ένα από τα ζουμερά αλφάκια σου!


30.4.2010 Τεύχος #17