ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΔΕΚ: Περιοδικό Schooligans + Schoolwave 2008 DVD + Schoolwave 2008 Interactive

Schooligans 5.12.2008


​​​​​​Το 13ο τεύχος του περιοδικού Schooligans και τα δύο DVD "Schoolwave 2008" και "Schoolwave 2008 Interactive" κυκλοφορούν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο".

Προσοχή: Τα DVD είναι στην full έκδοση της εφημερίδας (με τη ζελατίνα) που κοστίζει 2 ευρώ παραπάνω. Επίσης οι full εκδόσεις της εφημερίδας που πηγαίνουν στα περίπτερα δεν είναι τόσες πολλές, οπότε για να είστε σίγουροι μην το αφήσετε για απόγευμα Σαββάτου ή για Κυριακή.

DVD 1: 26 βίντεο κλιπς από τα συγκροτήματα που συμμετείχαν + backstage βίντεο με συνεντεύξεις από παιδιά και από τους καλεσμένους του φεστιβάλ Αλκίνοο ΙωαννίδηFirewindMary And The Boy και Locomondo.

DVD 2Τα ίδια 26 βίντεο κλιπς σε ένα interactive DVD γυρισμένο με 4 κάμερες 360 μοιρών στο οποίο ο θεατής έχει τη δυνατότητα να γυρνάει τις κάμερες και να ζουμάρει προς όποιο σημείο τον ενδιαφέρει την ώρα του βίντεο κλιπ. Πρόκειται για το πρώτο DVD που κυκλοφορεί με αυτή την τεχνολογία παγκοσμίως. 

* Το DVD 2 καθώς και τα πλάνα από τις σφαιρικές κάμερες του DVD 1 είναι παραγωγή και χορηγία της εταιρείας «ANALYSIS Systems Research High Tech S.A. »