ΠΑΝΩ

Παρακαλώ περιμένετε..

LINE UP

RECTIFIRE
Electro / Nu Metal

Φοιτητική μπάντα από Πειραιά. Ο ήχος τους είναι μία μίξη από βαριές κιθάρες, groovy τύμπανα, ηλεκτρονικό synth φόντο, ογκώδες μπάσο και διαφορετικά είδη φωνητικών. Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, “Blood In Blood Out”.

♬ Ακούστε το “Descending”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
THE BUZZDEALERS
Blues Rock

Φοιτητική μπάντα από Αθήνα. Επιρροές τους είναι οι Black Rebel Motorcycle Club και ο Jimi Hendrix. Ο ήχος τους είναι ένα κράμα ψυχεδέλειας και blues rock.

♬ Ακούστε τα "What Do You Lose" και "Midnight Doubts"
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
ΤΑ ΟΡΚ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ
Κάφρικο Punk

Φοιτητική μπάντα από Ραφήνα. Έχουν επιρροές από ελληνικά συγκροτήματα όπως Το Πλοκάμι Του Καρχαρία, Μπλιαχ 166, Stifler’s Mom, Looming Titties, Καφρίλιον και Ανώριμοι, καθώς και από ξένα όπως Psychostick και Τenacious D. Όπως λένε οι ίδιοι: “Τα Όρκ Της Ραφήνας αποτελούν ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Ραφήνας (δε νομίζουμε να είναι πάνω από 5) και τους αρέσει η μουσική, τα παρτάκια, οι μπύρες, ο ναργιλές, οι καφρίλες, τα corn flakes και η μάνα σου”.

Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
ANEF
Punk

Μαθητική μπάντα από Θεσσαλονίκη. Επειδή τα πέντε μέλη του ξεκίνησαν με τελείως διαφορετικά ακούσματα ο καθένας, καταλήξανε να παίζουν ένα είδος experimental punk. Έχουν κάνει live σε πολλές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος θα βγει το φθινόπωρο.

♬ Ακούστε το “Police Brutality”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
DEADPILE
Metal

Μαθητική μπάντα από Αθήνα. Κύριες επιρροές τους είναι οι Slipknot, Lamb Of God και Korn. Ηχογράφησαν το πρώτο τους demo για να συμμετέχουν στο Schoolwave 2015.

Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
THE DELAY
Alternative Pop / Rock

Φοιτητική μπάντα από Αθήνα. Επιρροές τους είναι οι Red Hot Chili Peppers, Muse και Arctic Monkeys. Έχουν ήδη κάνει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε σκηνές της Αθήνας. Παίζουν κυρίως διασκευές, ενώ σιγά-σιγά ετοιμάζουν και δικά τους κομμάτια.

♬ Ακούστε τους στο “Don’t sit down cause I’ve moved your chair” (Arctic Monkeys)
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
ΞΑΝ Δ18
Ραπ

Μαθητική μπάντα από Αθήνα. Ο ΞΑΝ είναι ένας mc από την Αθήνα που συνεργάζεται με την ομάδα των Δ18 «Διακίνηση Στίχων». Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει στο ίντερνετ το πρώτο του άλμπουμ.

♬ Ακούστε το "Εκπέμπω Πειρατικά / INTRO"
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
EMPEROR TAMARIN
Folk / Pirate Punk

Μαθητική μπάντα από Αθήνα. Αποτελείται από παιδιά του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης. Το όνομά τους το πήραν από μια μαϊμού, τον Emperor Tamarin, με χαρακτηριστικό μουστάκι, ίδιο με εκείνο ενός πρώην "Emperor" της Γερμανίας, του Wilhelm II.
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
TOURLOU THE BAND
Progressive ρεμπέτικο

Μαθητική μπάντα από Πάτρα. Παντρεύουν το rock με την ελληνική παράδοση και έχουν σαν στόχο να ξαναζωντανέψουν τους παλιούς ήχους του ρεμπέτικου. Επιρροές τους είναι οι Imam Baildi και ο Django Reinhardt.

♬ Δείτε το “Αργιλέ μου γιατί σβήνεις” live στο Schoolwave 2014
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
RISABOV
Progressive / Fusion / Extreme Metal

Φοιτητική μπάντα από Πειραιά. Έχουν παίξει στους περισσότερους συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “RISE”.

♬ Δείτε το επίσημο βίντεο “Rise Above”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
SKANDAL
Doom Rock N’ Roll

Φοιτητική μπάντα από Χανιά. Βασικες επιρροες τους ειναι οι Superjoint Ritual, Motorhead, Deep Purple, Black Sabbath, Grand Magus. Δύο μέλη τους ζουν μόνιμα στην Αγγλία, γι' αυτό και έχουν κάνει πολλά live σε Αγγλία, Ελλάδα και Ισλανδια. Εχουν κυκλοφορησει το EP “First Step to Nowhere”, το single “Halo of Vultures” και αυτό τον καιρό ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ.

♬ Ακούστε το κομμάτι τους “King”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
BLACKRYSE
Metalcore

Φοιτητική μπάντα από Θεσσαλονίκη. Κύριες επιρροές τους είναι οι Trivium και οι Bullet For My Valentine. Η πρώτη επίσημη δουλειά της μπάντας, ένα ΕΡ με τίτλο "Welcome to Oblivion" σε παραγωγή των ιδίων, κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2014.

♬ Ακούστε το “For My Cerberus”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
AMNESIA
Alternative / grunge

Μαθητική μπάντα από Αθήνα. Επιρροές τους είναι οι Nirvana, A Perfect Circle, Silverchair, Tool, System Of A Down.

♬ Ακούστε το “It's Better When It Rains”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
D-CODE
Dubstep / Electrocore

Φοιτητική μπάντα από Αθήνα. Οι επιρροές τους είναι οι Celldweller, Blue Stahli, Pitchshifter, Voicians, Skrillex, Knife Party κ.ά. Αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω στα πρώτα τους τραγούδια και remixes.

♬ Ακούστε το “Unite & Fight”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
GED
Alternative / Grunge

Μαθητική μπάντα από Αθήνα. Επιρροές τους είναι οι Misfits, Bikini Kill, Nirvana και Dead Kennedys. Ήταν οι νικητές στο πρώτο secret gig της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών τον Νοέμβριο του 2013.

♬ Ακούστε το “Feel”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
DO AS PROMISED
Rock

Μαθητική μπάντα από Πειραιά. Ο ήχος τους συνδυάζει τον βαρύ κιθαριστικό ήχο με ποπ φωνητικά. Επιρροές τους είναι οι Issues, The Story So Far, Citizen, Chris Brown και Jessie J. Έχουν παίξει σε αρκετές σκηνές της Αθήνας και αυτή την περίοδο δουλεύουν το πρώτο τους single.

Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
AMKEN
Thrash Metal

Φοιτητική μπάντα από Αθήνα. Ο ήχος τους προέρχεται από τη thrash metal σκηνή του Bay Area. Έχουν παίξει support σε μεγάλα ονομάτα του χώρου μέσα και έξω από την Ελλάδα: Skeletonwitch, Reactory, Bio-Cancer και Six Feet Under. Τον Σεπτέμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP “Adrenaline Shot”, ενώ σε λίγους μήνες αναμένεται και το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ.

♬ Δείτε το επίσημο βίντεο “Zombie Pets”
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
DISPERSAL
Thrash / Death Metal

Φοιτητική μπάντα από Θεσσαλονίκη. Επιρροές τους είναι οι Pantera, Lamb of God, Firewind, Kreator, Death, Sepultura κ.ά. Το πρώτο τους EP, "Human Assault", κυκλοφόρησε το 2014.

♬ Ακούστε το "Human Assault"
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
INHUMAN RAGE
Thrash / Death Metal


Φοιτητική μπάντα από Θεσσαλονίκη. Επιρροές τους είναι οι Death, Dew Scented, Obituary, Kreator, Obscura, Sylosis, Vektor, Exodus, Sepultura, Soulfly, Ouroboros κ.ά. Τον Ιανουάριο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο “Psychological War”. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το πρώτο τους επίσημο άλμπουμ με τίτλο “Made By His Image.. Killing To His Name”.

♬ Ακούστε το "Inhuman Rage Promo"
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
PROJECT ZEROED
Alternative Metal

Φοιτητική μπάντα από την Αθήνα. Επιρροές τους είναι οι 30 Seconds to Mars, Breaking Benjamin, RED, Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Lamb of God. Η πρώτη τους μεγάλη συναυλία ήταν στο Schoolwave το 2011 και τα τελευταία χρόνια έχουν παίξει σε πολλές σκηνές εντός και εκτός Αθήνας.

♬ Δείτε το "Hiding" live στο Schoolwave 2011
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
SLEEPFISH
Pop / Punk

Φοιτητική μπάντα από Πειραιά. Οι κύριες επιρροές τους είναι οι Paramore, A Day To Remember, Panic At The Disco, 21 Pilots, Rise Against κλπ. Η μεγαλύτερη συναυλία τους ήταν στο Schoolwave 2013, όταν ακόμα ήταν μαθητές. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το πρώτο τους ΕP.

♬ Δείτε το “Tonight” live στο Schoolwave 2013
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
THE BLANK
Indie Rock

Μαθητική μπάντα από την Αθήνα. Έχουν παίξει στο Schoolwave 2014 και έχουν ολοκληρώσει 15 δικές τους συνθέσεις.

♬ Δείτε το “The Game” live στο Schoolwave 2014
Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP
ΧΑΡΑ AND THE SUCKTUNES
απροσδιόριστο

Μαθητική μπάντα από Καρδίτσα. Επιρροές τους είναι οι Μανώλης Χιώτης, Scorpions, Metallica και System of a Down. Έχουν κάνει πολλά live στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα και μια φορά στην Αθήνα.

Facebook
↑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ LINEUP

INFO

SCHOOLWAVE 2015SCHOOLWAVE 2015 (9-10-11 Ιουλίου)
Το Schoolwave συνεχίζεται για 11η χρονιά παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του να αντιμετωπίζει τα παιδιά ως καλλιτέχνες και όχι ως "πιτσιρίκια". Γι' αυτό και τους παρέχει μια μεγάλη σκηνή, έναν άψογο εξοπλισμό και ένα επιτελείο από άριστους επαγγελματίες. Είναι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία που το καθιέρωσε ως το σημαντικότερο νεανικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, προσελκύοντας χιλιάδες νέους ανθρώπους κάθε χρόνο. Φέτος θα ανέβουν στη σκηνή 25 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα για να παίξουν από rock και metal μέχρι blues και... progressive ρεμπέτικο!
Μαζί τους οι The Burger Project (9/7), οι Imam Baildi (10/7) και οι Planet Of Zeus (11/7), καθώς και οι Sonata Antartika και Bombing The Avenue.

Τα 23 συγκροτήματα του Schoolwave 2015 επιλέχθηκαν μέσω demo και ζωντανών ακροάσεων ανάμεσα σε 138 που δήλωσαν συμμετοχή. Την επιλογή έκαναν ο Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), ο Vassilikos (τραγουδοποιός), ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ), ο Φοίβος Δεληβοριάς (τραγουδοποιός), ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλoς (Planet of Zeus), ο Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

Το Schoolwave 2015 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνδιοργάνωση με το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑTο  2015 το Schoolwave θα γίνει στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα. Επιστροφή στα γρασίδια, στους βράχους και στη σκόνη που θα σηκώνει το πιτ!

ΠΡΟΣΒΑΣΗ


**ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΑΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ**
Όπως και χθες, θα υπάρχουν και σήμερα δωρεάν πούλμαν του ‪#‎Schoolwave‬ που θα φεύγουν από το μετρό "Ευαγγελισμός" (επί της Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στην έξοδο του μετρό) προς το Θέατρο Βράχων.
Οι ώρες αναχώρησης είναι: 19.00, 19.20, 19.40, 20.00, 20.20, 20.40.

Το βράδυ, μετά τη λήξη της συναυλίας, θα υπάρχουν επίσης δωρεάν πούλμαν του #Schoolwave από το Θέατρο Βράχων προς το Σύνταγμα.

☛ Από ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Τρόλεϊ 11 & Λεωφορεία 732, 203, 204

☛ Από ΜΕΤΡΟ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"
Λεωφορεία 203, 204

Το Τρόλεϊ 11 λειτουργεί όλη τη νύχτα
Tο Μετρό λειτουργεί μέχρι 02:00 κάθε Παρασκευή & Σάββατο και μέχρι 00:15 τις υπόλοιπες μέρες
Ο Ηλεκτρικός λειτουργεί μέχρι 00:30

ΧΑΡΤΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SCHOOLWAVEΤι είναι το Schoolwave;
Το Schoolwave είναι ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο από το 2005 στην Αθήνα. Νέοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη έρχονται για να παίξουν τη μουσική τους πάνω σε μια τεράστια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες συνομηλίκους τους. Για τρεις μέρες είναι οι πρωταγωνιστές σε ένα έργο που γράφουνε οι ίδιοι και όχι οι μεγάλοι γι' αυτούς.

Πότε γίνεται;
Κάθε καλοκαίρι στις αρχές Ιουλίου, λίγο μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Πού γίνεται;
Τα πρώτα τρία χρόνια έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τα επόμενα χρόνια στο Θέατρο Βράχων των Δήμων Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού, με εξαίρεση το 2011 και το 2014 που έγινε στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Ποιοι το διοργανώνουν;
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Δημιουργική Ομάδα Schooligans» με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Ποιος είναι ο στόχος;
Δεν είναι ένας αλλά πολλοί: Ένα φεστιβάλ χωρίς βραβεία και ανταγωνισμούς. Ένα live σε μια μεγάλη σκηνή με τον πιο άρτιο τεχνικό εξοπλισμό. Μια ευκαιρία να ξεφύγουν τα παιδιά από την πλήξη του σχολείου. Μια αφορμή να βρεθούν μαζί. Με δυο λόγια, μια μεγάλη μαθητική και φοιτητική γιορτή λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές (ή το καλοκαιρινό φροντιστήριο...).


Ποιες είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις;
Εκτός από τη μουσική, στους χώρους του φεστιβάλ πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις όπως: skate, bmx, graffiti, breakdance, parkour, video games, εκθέσεις μαθητικής φωτογραφίας και κόμικς κ.ά.

Πώς γίνεται η επιλογή των συγκροτημάτων;
Κάθε χρόνο δηλώνουν συμμετοχή περίπου 200 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και από αυτά επιλέγονται περίπου 25 για να παίξουν στο φεστιβάλ. Την επιλογή κάνουν μέσα από μια πολύμηνη διαδικασία αποστολής demo και live ακροάσεων, άνθρωποι καταξιωμένοι στον χώρο της μουσικής, όπως ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης, οι συνθέτες Νίκος Κυπουργός και Γιώργος Κουμεντάκης, ο μουσικός παραγωγός Χρυσόστομος Μουράτογλου, ο ντράμερ Σεραφείμ Γιαννακόπουλος και οι τραγουδοποιοί Vassilikos, Φοίβος Δεληβοριάς, Κωστής Μαραβέγιας, Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy).

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του φεστιβάλ;
Κάθε χρόνο στηρίζουν με την παρουσία τους τον θεσμό του Schoolwave, παίζοντας ως guests, γνωστοί καλλιτέχνες. Στα 10 χρόνια του φεστιβάλ έχουν εμφανιστεί οι: Γιάννης Αγγελάκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Mary and the Boy, Φοίβος Δεληβοριάς, Λεωνίδας Μπαλάφας, Γιάννης Χαρούλης, Κωστής Μαραβέγιας, Active Member, Ρόδες, Raining Pleasure, Locomondo, Monika, Firewind, Septic Flesh, Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Planet of Zeus, Tardive Dyskinesia, The Burger Project και οι Word of Mouth.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


Εικόνα Κοινό
Κάθε χρόνο δηλώνουν συμμετοχή πάνω από 100 άτομα για να βοηθήσουν το Schoolwave ως εθελοντές. Από αυτούς επιλέγονται περίπου 50 που χρειάζονται για το φεστιβάλ.

Προειδοποιούμε ότι οι εθελοντές του φεστιβάλ έχουν πολλή δουλειά, αφού πάνω τους βασίζεται ένα σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας του φεστιβάλ. Αν θέλετε να απολαύσετε το τριήμερο, η συμβουλή μας είναι να μην δηλώσετε για εθελοντές.

Αν παρόλα αυτά εσείς είστε πορωμένα μαζοχάκια και επιμένετε να έρθετε να βοηθήσετε στο Schoolwave 2015, μπορείτε να συμπληρώσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ SW2015 μέχρι και το Σάββατο 13 Ιουνίου.

ΤΟ SCHOOLWAVE ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


Εικόνα Κοινό
10 χρόνια έκλεισε το 2014 το Schoolwave.

2.200 συγκροτήματα έχουν δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας demo.

880 συγκροτήματα έχουν έρθει σε ζωντανές ακροάσεις.

250 συγκροτήματα έχουν παίξει στο φεστιβάλ.

50 συγκροτήματα έχουν βγάλει ή βγάζουν φέτος δίσκο.

10.000 θεατές έρχονται κάθε χρόνο στο Schoolwave.

200 παιδιά ζητάνε κάθε χρόνο να βοηθήσουν ως εθελοντές.

7 DVD και 1 CD έχουν κυκλοφορήσει με την «Ελευθεροτυπία», «Τα Νέα» και το «Sonik»

230 video clips έχουν δημιουργηθεί από την βιντεοσκόπηση του live.

6.500.000 views έχουν τα βίντεο αυτά στο YouTube.

14 φορές έχουν προβληθεί στην τηλεόραση ντοκιμαντέρ για το Schoolwave (ΕΡΤ, MEGA, Alpha & MAD).

1ο Βραβείο Κοινού στο 9ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης πήρε το ντοκιμαντέρ "Schoolwave".

75 χειμερινά live έχουν γίνει σε club της Αθήνας.

20 live εκτός Αθηνών στο πλαίσιο του Schoolwave on Tour (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλος, Γιάννενα, Πρέβεζα, Γρεβενά, Χανιά, Ηράκλειο, Κως, Πάρος, Αίγινα).

2 συναυλίες του Schoolwave στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

3.000 άτομα παρακολούθησαν τις δύο συναυλίες στο Μέγαρο.

SIDE EVENTS

ΤΟΥΡΝΟΥΑ TICHU, JUNGLE SPEED + MORE...Σε συνεργασία με τo Playhouse, στο Schoolwave 2015 θα διεξαχθούν τα εξής παιχνίδια:

α) Τουρνουά Tichu
Συμμετέχουν 64 ομάδες των δύο ατόμων που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Οι αγώνες θα γίνουν σε 6 knock-out φάσεις συνολικής διάρκειας 3 ημερών. Οι αγώνες ξεκινάνε για όλες τις ομάδες την πρώτη μέρα του φεστιβάλ (Πέμπτη 9 Ιουλίου) από τις 19:00 που ανοίγουν οι πόρτες του φεστιβάλ και θα διεξάγονται μέχρι και την 3η μέρα για όσους προκρίνονται.
Η νικήτρια ομάδα σε κάθε knock out αγώνα θα είναι εκείνη η οποία θα αποσπάσει πρώτη 2 νίκες. Νίκη πιστώνεται στην ομάδα που θα προηγείται στο σκόρ μετά την πάροδο 40 λεπτών από την έναρξη της παρτίδας ή εναλλακτικά, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 1000 πόντους.
Έπαθλα:
Οι 4 παίχτες των 2 ομάδων που θα φτάσουν στον τελικό θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 50€ όπου μπορούν να εξαργυρώσουν σε κατάστημα Playhouse με όποιον τρόπο επιθυμούν (αγορά παιχνιδιού, παιχνιδοώρες, κατανάλωση).
Οι 2παίχτες της ομάδας που θα βγει πρώτη στο τουρνουά θα κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tichu (που έχει έπαθλο 3.000€), από ένα παιχνίδι της επιλογής τους από τα καταστήματα Playhouse και από μία τράπουλα Tichu.

β) Τουρνουά Jungle Speed
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ατομικά οι παίχτες που θα εγγραφούν την πρώτη μέρα του φεστιβάλ στο διάστημα 19:00-20:00. Το πρόγραμμα του τουρνουά θα διαμορφωθεί μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές. Οι αγώνες θα διεξάγονται και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ.

γ) Παιχνίδια
Παράλληλα με τα τουρνουά, θα υπάρχουν διαθέσιμα τραπέζια για πολλά ακόμα παιχνίδια του Playhouse για 2 ή 4 παίκτες (Blokus, Dao, Σκάκι κ.α.)

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΚατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ θα διεξαχθεί μία έκθεση και workshop κατασκευής κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων από ανακυκλωμένα υλικά.

Ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών μεταμορφώνουν πλαστικά μπουκάλια, χάρτινες συσκευασίες, κουτιά αναψυκτικών, εφημερίδες, κουμπιά, πλαστικές σακούλες και άλλα υλικά σε κοσμήματα, μολυβοθήκες, κουτιά, ρεσό, φωτιστικά, γλάστρες, τσάντες, πένες κιθάρας και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

TICKETS

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


 5 € για μία μέρα
 10 € για το τριήμερο

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ


Η προπώληση όλων των εισιτηρίων (μονοήμερα και τριημέρου) γίνεται στα παρακάτω 5 σημεία.

1) ΡΟΜΑΝΤΣΟ γραφείο 301
(** ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ **)
Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
Δευτέρα έως Παρασκευή 3.00 μ.μ. – 7.00 μ.μ.


2) Ταμείο Θεάτρου Βράχων
Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

3) Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα &, Δάφνη-Υμηττός
Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ.
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 2.30 μ.μ.

4) Δημαρχείο Δάφνης
Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη 1ος ορ.
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 12.00

5) Δημαρχείο Υμηττού
Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ. – 12.00

PARTNERS

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑ:
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

TA 23 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ TOY SCHOOLWAVE 2015


ΟΝΟΜΑ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
ΕΙΔΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΠΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 AMKEN Thrash Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
2 ANEF Punk ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
3 Blackryse Metalcore / Melodic Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
4 D-CODE Dubstep / Electrocore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
5 Deadpile Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
6 Dispersal Thrash / Death ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
7 Amnesia
(ex- Divided By Zero)
Alternative Rock / Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
8 Do As Promised Rock ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
9 Emperor Tamarin Folk / Pirate Punk ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
10 GED Alternative/Grunge ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
11 Inhuman Rage Thrash Death Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
12 Project Zeroed Alternative Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
13 Rectifire Electro / Nu-Metal ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
14 Risabov Progressive / Fusion / Extreme Metal ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
15 Skandal Doom Rock n' Roll ΚΡΗΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
16 Sleepfish Pop Rock/Punk ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
17 The Blank Indie Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
18 The BuzzDealers Blues Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
19 The Delay Alternative Pop/Rock/Funk ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
20 Tourlou The Band Progressive Ρεμπέτικο ΠΑΤΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
21 Ξαν Δ18 Ραπ ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
22 Τα Όρκ Της Ραφήνας Κάφρικο Punk Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
23 Χαρά and the SuckTunes Απροσδιόριστο ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ 2015


Επιλέχθηκαν τα 23 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θα παίξουν στο Schoolwave 2015. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα ανάμεσα στα φοιτητικά συγκροτήματα, όπου το επίπεδο ήταν και φέτος πολύ υψηλό.

Την επιλογή έκαναν οι: Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Planet of Zeus), Φοίβος Δεληβοριάς (τραγουδοποιός), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός), Vassilikos (τραγουδοποιός) και Χρήστος Ιωαννίδης από τους Schooligans.

Στη διαδικασία της επιλογής δεν συμμετείχαν 13 από τα 76 συγκροτήματα των ακροάσεων, είτε επειδή δεν μπόρεσαν τελικά να παρευρεθούν είτε επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσαν τους όρους συμμετοχής.

Εκτός από τα 23 συγκροτήματα που επιλέχθηκαν, υπάρχουν και τέσσερα αναπληρωματικά συγκροτήματα σε περίπτωση που δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συμμετοχή κάποιου από τα 23. Τα ονόματα των αναπληρωματικών δεν θα ανακοινωθούν παρά μόνο αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στις ακροάσεις. Στα χειμωνιάτικα live που γίνονται κάθε χρόνο στην Αθήνα καθώς και στο "Schoolwave on tour" που θα γίνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, θα μετέχουν και συγκροτήματα των ακροάσεων.

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ 2015v

Για τις ακροάσεις του Schoolwave 2015 επιλέχτηκαν 76 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από τα 138 που δήλωσαν συμμετοχή από όλη την Ελλάδα.

Την επιλογή των συγκροτημάτων του Schoolwave 2015 κάνουν ο Νίκος Κυπουργός, ο Vassilikos (τραγουδοποιός), ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ), ο Φοίβος Δεληβοριάς (τραγουδοποιός), ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλoς (Planet of Zeus), ο Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

Οι ακροάσεις θα γίνουν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Απριλίου στο PROVA Music Studios (Κωνσταντινουπόλεως 56, 17778, Ταύρος, 50μ από τη στάση "Ταύρος" του Προαστιακού).

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή. Τα συγκροτήματα που επιλέχτηκαν για τις ακροάσεις θα λάβουν mail με οδηγίες μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα 76 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα των ακροάσεων του Schoolwave 2015.


TA 76 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ LIVE ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ TOY SCHOOLWAVE 2015v
ΟΝΟΜΑ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
ΕΙΔΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΠΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 Absents Indie ΠΑΤΡΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
2 Ace Of Heaven Alternative ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
3 Acoustica Alternative Rock ΞΑΝΘΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
4 Allen's Hand Chicken Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
5 Almost There Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
6 AMKEN Thrash Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
7 ANEF Punk ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
8 Artvit Drums & Bass ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
9 Back Alley 121 Alternative ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
10 Barakiti Too Ska Punk ΆΛΙΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
11 Bazzinga Hard Rock, Alternative Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
12 Big Punk Theory Pop-Punk 'Easycore'/Post-Hardcore ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
13 Blackryse Metalcore/Melodic Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
14 Blindfold Progressive Metalcore/Djent ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
15 Bow To The King Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
16 Cartilage Nu Groove Post/Hardcore Punk ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
17 Circus Veil Alternative Rock/Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
18 Compliments Melodic Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
19 Contra Limit Heavy Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
20 CoreTheBand Alternative/Pop-Punk ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
21 Cowboy Wolves Southern Groove Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
22 D-CODE Dubstep/Electrocore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
23 Deadpile Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
24 Deep In The Top Blues ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
25 Desert Coyotes Stoner Rock/Southern Metal ΠΑΤΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
26 Dispersal Thrash-Death ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
27 Divide By Zero I.Y.C Metal ΒΑΡΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
28 Divided By Zero Alternative Rock/Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
29 Do As Promised Rock ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
30 Dysfunctional Teaspoons Indie Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
31 Embrace The Paradox Metalcore/Deathcore ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
32 Emperor Tamarin Folk/Pirate Punk ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
33 Erased, Me Progressive Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
34 Ex Girlfriend's Perfume Funk/Groovy/Atmospheric ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
35 Fatal Fragments Modern Death Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
36 Flame Cup Punk  ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
37 GED Alternative/Grunge ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
38 Glance Of Medusa Melodic Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
39 Grey Theory Heavy Metal/Hard Rock ΚΟΖΑΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
40 Infection Of Heaven Melodic Death Metal/Deathcore ΛΑΡΙΣΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
41 Inhuman Rage Thrash Death Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
42 On Eden Expelled Metalcore/Hardcore ΚΑΒΑΛΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
43 Outliers Alternative Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
44 Pinata Riot Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
45 Project Zeroed Alternative Rock/Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
46 Rectifire Electro/Nu-Metal ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
47 REDCH Rock Alternative ΔΡΑΜΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
48 Risabov Progressive/Fusion/Extreme Metal ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
49 Rollin' Dice Blues/Rock/Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
50 Rolling Shadows Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
51 Sacred Valley Tales Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
52 Seventh Sense Alternative Rock/Hard Rock/Rock ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
53 Sidereal Extreme Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
54 Simplefast Heavy Metal/Thrash Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
55 Skandal Doom Rock n' Roll ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
56 Skull Koraptor Thrash Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
57 Sleepdeep Alternative/Indie Rock ΡΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
58 Sleepfish Pop Rock/Punk ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
59 SneakyBlackBird Alternative Indie Pop/Folk ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
60 Space Stampers Pop/Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
61 Status Initiative Post/Deathcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
62 Take Over The Sky Post Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
63 The Blank Indie-Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
64 The BuzzDealers Blues Rock με ψυχεδελικά και garage στοιχεία ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
65 The Delay Alternative Pop/Rock/Funk ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
66 Till I Drop Dead Post Hardcore/Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
67 Tourlou The Band Progressive Ρεμπέτικο ΠΑΤΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
68 Trition Old School Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
69 We As Maker Post Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
70 Βασίλης Ράλλης Reggaetika ΠΑΤΡΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
71 Ξαν Δ18 Ραπ ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
72 Παναγιώτης Όμπασης Έντεχνο ΔΡΑΜΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
73 Παντζούροι Ελληνικό Ροκ/Πανκ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
74 Τα Όρκ Της Ραφήνας Κάφρικο Punk Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
75 Τσαλαπετεινοί Blues/Funk ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
76 Χαρά and the SuckTunes Απροσδιόριστο ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

SCHOOLWAVE 2015 DEMOS

Συνολικά 138 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή για το Schoolwave 2014.

Παρακαλούμε όλα τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή να τσεκάρουν την παρακάτω λίστα για να βεβαιωθούν ότι έχουν συμπεριληφθεί. Αν το όνομα του συγκροτήματος λείπει από τη λίστα ή έχει κάποια σημείωση, επικοινωνήστε άμεσα με το .

Διευκρινίζουμε ότι στην παρακάτω λίστα έχουν μπει όλα τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν ελεγχθεί για το αν τηρούν τους όρους συμμετοχής ή όχι. Ο έλεγχος αυτός θα γίνει σε επόμενη φάση.

TA 138 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ SCHOOLWAVE 2015

v
ΟΝΟΜΑ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
ΕΙΔΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΠΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 Absents Indie ΠΑΤΡΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
2 Ace Of Heaven Alternative ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
3 Acoustica Alternative Rock ΞΑΝΘΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
4 Against Reality Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
5 A-Gun's Basement Stoner Rock ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
6 Allen's Hand Chicken Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
7 Almost There Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
8 AMKEN Thrash Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
9 ANEF Punk ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
10 Another Dimension Alternative Rock  ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
11 Artvit Drums & Bass ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
12 Back Alley 121 Alternative ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
13 Barakiti Too Ska Punk ΆΛΙΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
14 Bazzinga Hard Rock, Alternative Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
15 Big Punk Theory Pop-Punk 'Easycore'/Post-Hardcore ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
16 Black Sheep Hard Rock ΆΡΤΑ (Ήπειρος) ΜΑΘΗΤΙΚΟ
17 Black Stars Rock/Garage  ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
18 Blackryse Metalcore/Melodic Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
19 Blank Pages Folk Rock ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
20 Blindfold Progressive Metalcore/Djent ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
21 Blueballs Rock/Ska/Reggae ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
22 Bow To The King Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
23 Brink Of Ruin Metalcore ΑΓΡΙΝΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
24 Broken Existence Melodic Death Metal ΡΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
25 Cartilage Nu Groove Post/Hardcore Punk ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
26 Circus Veil Alternative Rock/Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
27 Codex Of Creation Groove/Death Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
28 Compliments Melodic Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
29 Concordia Punk Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
30 Consensus Rock/Hard Rock ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
31 Contra Limit Heavy Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
32 CoreTheBand Alternative/Pop-Punk ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
33 Cosmonuts Progressive Rock ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
34 Cowboy Wolves Southern Groove Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
35 Dart Aim's Alternative Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
36 Data Stractures Hip Hop ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
37 D-CODE Dubstep/Electrocore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
38 Deadpile Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
39 Decadance Alternative Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
40 Deception Garage Rock ΠΑΤΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
41 Deep In The Top Blues ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
42 Desert Coyotes Stoner Rock/Southern Metal ΠΑΤΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
43 Deviant Nu Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
44 Dispersal Thrash-Death ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
45 Divide By Zero I.Y.C Metal ΒΑΡΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
46 Divided By Zero Alternative Rock/Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
47 D-Melodies Alternative Rock ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
48 Do As Promised Rock ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
49 Dragons Rock ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
50 Dysfunctional Teaspoons Indie Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
51 Embrace The Paradox Metalcore/Deathcore ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
52 Emperor Tamarin Folk/Pirate Punk ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
53 Erased, Me Progressive Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
54 Ex Girlfriend's Perfume Funk/Groovy/Atmospheric ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
55 Fa-Kings Progressive Punk με επιρροες απο αρρυθμη ρεγκε κ beatbox (τρομπετα) ΚΕΡΚΥΡΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
56 Fatal Fragments Modern Death Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
57 Flame Cup Punk  ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
58 Flaming Blade Power Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
59 Form Of Lunacy * Επικοινωνήστε άμεσα με το schoolwavedemos [at] gmail [dot] com ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
60 GED Alternative/Grunge ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
61 Glance Of Medusa Melodic Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
62 Grey Theory Heavy Metal/Hard Rock ΚΟΖΑΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
63 Hatebox Grunge/Stoner ΆΡΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
64 Hidden Park Progressive Rock ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
65 Hide 'n' Seek Rock ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
66 Hoi-Poi Farplane Wind Indie Rock ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
67 Hortensia Proggresive Metalcore/Djent ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
68 Hourglass Semi-Metal  ΚΕΡΚΥΡΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
69 Infection Of Heaven Melodic Death Metal/Deathcore ΛΑΡΙΣΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
70 Inhuman Rage Thrash Death Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
71 Jet Black Punk Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
72 John Merrick Rock/Prog/Acid ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
73 Lastrow Thrash/Groove ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
74 Low Blood Pressure Alternative Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
75 Magic Tree Progressive Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
76 Malvorians Heavy Rock/Stoner Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
77 Man Down Stoner/Blues ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
78 Mankind Die Hip-Hop ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
79 Möbius Stoner/Doom ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
80 Morath Metal/Modern Thrash ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
81 Mother Orders New Kids (M.O.N.K.) Stoner ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
82 Mustang Ray Blues/Rock ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
83 On Eden Expelled Metalcore/Hardcore ΚΑΒΑΛΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
84 Outliers Alternative Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
85 Pesegam Death Metal ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
86 Pick Up Bones Hard Rock ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
87 Pinata Riot Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
88 Pornflakes82 Punk Rock ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
89 Project Zeroed Alternative Rock/Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
90 Rectifire Electro/Nu-Metal ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
91 REDCH Rock Alternative ΔΡΑΜΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
92 Revenge Blues/Rock'n'roll/Punk/Rock/60's-70's/Hard Rock/Funk ΠΑΤΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
93 Risabov Progressive/Fusion/Extreme Metal ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
94 Rockstain Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
95 Rollin' Dice Blues/Rock/Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
96 Rolling Shadows Hard Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
97 Sacred Valley Tales Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
98 Secret Angels Progressive Death/Doom Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
99 Seed Of Destruction Thrash  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
100 Seventh Sense Alternative Rock/Hard Rock/Rock ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
101 Sidereal Extreme Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
102 Simplefast Heavy Metal/Thrash Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
103 Skandal Doom Rock n' Roll ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
104 Skull Koraptor Thrash Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
105 Sleepdeep Alternative/Indie Rock ΡΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
106 Sleepfish Pop Rock/Punk ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
107 SneakyBlackBird Alternative Indie Pop/Folk ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
108 Space Stampers Pop/Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
109 Star Worst Rock ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
110 Status Initiative Post/Deathcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
111 Strain Of Chaos Symphonic/Gothic Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
112 Take Over The Sky Post Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
113 The Blank Indie-Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
114 The BuzzDealers Blues Rock με ψυχεδελικά και garage στοιχεία ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
115 The Delay Alternative Pop/Rock/Funk ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
116 The First Blade Melodic Death Metal ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
117 The Strangers Space Rock/Stoner Rock ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
118 Thousand Mile Punk Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
119 Till I Drop Dead Post Hardcore/Metalcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
120 Tourlou The Band Progressive Ρεμπέτικο ΠΑΤΡΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
121 Toxic Joint Stoner Doom ΓΡΕΒΕΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
122 Trip To Trip Punk rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
123 Trition Old School Metal ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
124 Underdawgz Beatbox ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
125 Unrated Scene Pop Punk ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
126 Washing The Dog Skate Punk/Melodic Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
127 We As Maker Post Hardcore ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
128 Αρτι-Nylon Pop/Rock ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
129 Βασίλης Ράλλης Reggaetika ΠΑΤΡΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
130 Μαγικός Νέγρος * Επικοινωνήστε άμεσα με το schoolwavedemos [at] gmail [dot] com ΜΑΘΗΤΙΚΟ
131 Ξαν Δ18 Ραπ ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
132 Παναγιώτης Όμπασης Έντεχνο ΔΡΑΜΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
133 Παντζούροι Ελληνικό Ροκ/Πανκ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ
134 Πλανόδιοι Μουσικοί Hip-Hop ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
135 Πούλα Μου Έρωτα Rock Bois (πέτρες και ξύλα) ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
136 Τα Όρκ Της Ραφήνας Κάφρικο Punk Rock ΑΘΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
137 Τσαλαπετεινοί Blues/Funk ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
138 Χαρά and the SuckTunes Απροσδιόριστο ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

CONTACT

Δημιουργική Ομάδα Schooligans
Ρομάντσο, Γραφείο 301
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Τ.Κ. 105 52


(+30) 216 700 3325 (εσωτ.301)
ώρες 15:00-19:00 (περίπου)

FAX
(+30) 216 700 3326
με την ένδειξη «Για Schooligans»

@
schoolwave.gr
theschooligans.gr